Sentrum helsestasjon åpner onsdag

Landets kanskje største helsestasjon åpner i 4. etasje på Arkaden onsdag 15. september når Eiganes og Storhaug helsestasjoner slås sammen til Sentrum helsestasjon. Jordmortjenesten flytter også med.

Både Storhaug og Eiganes helsestasjoner holder stengt mandag 13. og tirsdag 14. september  i forbindelse med flytteprosessen.

Offisiell åpning klokka 13
Onsdag 15. september åpner den nye Sentrum helsestasjon i 4. etasje i Arkaden klokka 8 for vanlig virksomhet. Klokka 13 blir det offisiell åpning.
- Vi ønsker gamle og nye brukere velkommen, sier leder for helsestasjons- og skolehelsetjenesten Grethe Groven.

Forfriskninger
Det vanker brus, Farris og kjeks til de besøkende på åpningsdagen. Stavanger Storsenter (Arkaden) spanderer alkoholfri champagne under åpningen klokka 13 og deler ut ballonger i anledning av at Sentrum helsestasjon flytter inn. Adkomsten til helsestasjonen vil foregå via hovedinngangen til Arkaden.

En tredjedel av byens fødsler
Sentrum helsestasjon vil dekke et stort sentrumsnært område og vil omfatte nesten en tredjedel av byens 1800 årlige fødsler.
- Vi gleder oss veldig til å flytte inn i nye lokaler.  Det er en fordel med stor helsestasjon fordi vi har flere ansatte å spille på. En stor helsestasjon kan også ha lenger åpningstid enn en liten helsestasjon, sier Grethe Groven. Sentrum helsestasjon skal ha åpent 08.00-15.00.

Jormordtjenesten i Stavanger slår følge med helsestasjonene over til 4. etasje i Arkaden.  Jordmortjenesten holder til på Eiganes helsestasjon og har også stengt mandag og tirsdag i forbindelse med flyttingen.  Turid Rivrud er leder for jordmortjenesten.

Illustrasjonsfoto tatt av Elisabeth Tønnessen

Sentralbord 51 50 70 90