Møtte leverandørindustrien fra Stavangerregionen i Aberdeen

Ordfører Christine Sagen Helgø deltok denne uken på konferansen og utstillingen Offshore Europe i Aberdeen.

Kristian Solhaug fra Forusbedriften Fishbones forteller om selskapets teknologi for å oppnå økt oljeutvinning til Solaordfører Ole Ueland, Stavangerordfører Christine Sagen Helgø og næringssjef i Stavanger kommune Tone Grindland
Offshore Europe er det skotske svaret på ONS, og er en av verdens største konferanser og utstillinger innen olje og gass. 50.000 besøkende er innom utstillingshallene i den skotske energibyen, der 1000 utstillere presenterer virksomheten sin. Offshore Europe har vært arrangert annethvert år siden 1973.

Optimisme
- Det var hyggelig å se at Stavangerregionen var godt representert i utstillingen, med mange bedrifter fra leverandørindustrien. Jeg opplever at mange har fokus på eksport, og at optimismen i bransjen er større enn på lenge, sier ordfører Christine Sagen Helgø.

Vennskapsbyer
Solaordfører Ole Ueland, Lord Provost Barney Crockett og Stavangerordfører Christine Sagen Helgø.

Aberdeen og Stavanger har vært vennskapsbyer siden 1990. Under besøket til Aberdeen møtte hun for første gang Barney Crockett, som nylig tiltrådte som ny Lord Provost, tilsvarende ordfører i Aberdeen.

Under besøket var det også møte mellom medlemsbyene i Verdens energibyer (WECP).

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil