Smartere rådhus

Sammen med Innovasjon Norge og Climat-KIC arrangerer Stavanger kommune en konkurranse for å finne innovatører med gode løsninger for mer effektivt energiforbruk, et mer robust rådhus og bedre avfallshåndtering.

Stavanger rådhusAmbisjonene for prosjektet er at rådhuset skal være et sted innbyggere og besøkende skal føle seg velkomne, og et ledende eksempel på smarte bærekraftige løsninger innen energi, teknologi og sirkulære løsninger.

Slik fungerer konkurransen

Konkurransen ber om forslag til å håndtere hovedtrinnene som skal inngå i en mulighetsstudie for renoveringen av rådhuset. Førslagene vi søker skal svare på ett eller flere av følgende spørsmål:

• Hvordan produsere, bruke, gjenbruke og kontrollere energien som rådhuset trenger?

• Hvordan sikre at rådhuset er robust nok til å håndtere fremtidige utfordringer rundt klimaendringer som for eksempel mer nedbør og sterkere vind?

• Hvordan minimere avfallsproduksjonen gjennom renovasjonsfasen, den daglige bruken i ettertid og etter hvert når rådhuset igjen skal renoveres?

Svarfrist er 18.september

De utvalgte innovatørene med de beste ideene blir kontaktet torsdag 21.september med en invitasjon om å presentere sin idé på Nordic Edge Expo. Vinneren vil få råd og assistanse av Innovasjon Norge og Climate-KIC under Nordic Edge Expo om hvordan en på best mulig måte kan gi liv til ideen.

Les den fulle utlysningen.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil