Sykle til jobben-aksjonen
gratis for alle i Stavanger

Stavanger kommune betaler påmeldingsavgiften for alle i Stavanger som blir med på den nasjonale Sykle til jobben-aksjonen.

kampanjebilde

Også de som sykler til jobb ved bedrifter i Stavanger kan melde seg på aksjonen uten å betale påmeldingsavgiften på 139 kroner.

- Vårt mål er at stadig flere skal ferdes i Stavanger på sykkel, så det er det samme for oss om du bor heller eller jobber her, bare du blir med og trør, sier Roar Børresen i Stavanger på sykkel.

Aktiv i 60 dager
Sykle til jobben-aksjonen starter 19. april og varer i 60 dager, til 16. juni. Men allerede nå kan du registrere deg og begynne å registrere all sykling, jogging, gange og annen fysisk aktivitet.

- Det viktige er ikke om du sykler mye, ofte og langt. Alle som triller avgårde eller er i annen fysisk aktivitet kan bli med, alene eller på et lag dere setter sammen på jobben. Å ha noen å konkurrere med, eller mot, gir ofte litt ekstra motivasjon, sier kommunens sykkelgeneral.

Hverdagen teller
Aksjonen skjer årlig i regi av Bedriftsidretten. I fjor var 35 000 deltakere med. Alle som registrerer aktivitet er med i trekningen av premier.

I 2017 er temaet den norske hverdagssyklisten, helt i tråd med målene for Stavanger kommunes sykkelsatsing: Flere skal velge sykkel framfor bil i hverdagen.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil