Miljøsøndag i sol fra bilfri himmel

Store og små koste seg med aktivteter og underholdning da Miljøsøndag gikk av stabelen i Stavanger sentrum søndag.

Mye folk i Kiellandsparken

Været var av det aller beste slaget for både sykkelkonkurranser, trøbilkappløp for politikere, kajakkpadling for nybegynnere og testing av ymse elektriske doninger.

Fra scenen på Torget underholdt lokale turnere, sjonglører og den internasjonale gjøglergruppen Chipolatas.

Ordførern viser fram sykkel på scenen- Vi har solide  utfordringer på transport og miljø, og skal redusere klimagassutslippene kraftig fram mot 2020. Miljøsøndag er en takk til alle som reiser miljøvennlig og en påminnelse om at vi står sammen om løsningene. Og så hjelper det med positiv og godt humør underveis, sa ordfører Christine Sagen Helgø da hun åpnet arrangementet.

Hun kunne også fortelle at hun like gjerne bruker jobbsykkelen som ordførerbilen i embeds medfør, når anledningen, avstanden og været tillater det.

Kari Meek og Olav Stav- Vi har fått massevis av gode tilbakemeldinger på arrangementet, fra både publikum og de som deltok med stands og aktiviteter,  sier miljøvernsjef Olav Stav og koordinator for Miljøsøndag Kari Meek.

De gir benytter anledingen til å takke alle de rundt 40 ulike aktørene som var med og lagde årets Miljøsøndag i Stavanger.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil