1. Helse og omsorg
  2. Helsehuset
  3. Hva skjer?
  4. Erfaringsdelingsgruppe
Illustrasjonsbilde: personer som sitter rundt et bord

Selvhjelpsgrupper

9. september 2021 - 15.00
Selvhjelpsgrupper passer for deg som ønsker å dele erfaringer med andre mens du jobber med å innarbeide nye vaner og vedlikeholde dem over tid.
Publisert : 26.08.2021

Om tilbudet: Selvhjelpsgruppe er et tilbud til deg som ønsker å dele erfaringer med andre mens du jobber med å innarbeide nye vaner. Gruppen kan støtte hverandre i med- og motgang gjennom å dele erfaringer og å heie på hverandre. 

Hvor: Helsehuset, Badehusgata 37. 

Form: Selvhjelpsgruppe på 4-5 personer.

Praktisk: Hver samling varer omtrent 1 time. Antall samlinger vil kunne variere. Gruppen ledes av erfaringskonsulent på Helsehuset.

Hvem passer det for: Tilbudet passer for deg som ønsker støtte fra andre mens du jobber for å vedlikeholde livsstilsendringer. Det er ofte nyttig å ha kommet i gang med endringsprosessen gjennom deltakelse på et eller flere av de andre tilbudene våre først. 

Betaling: Tilbudet er gratis. 

Påmelding: For å delta på tilbudet må du først fylle ut og sende inn vårt henvendelsesskjema. Du vil etter kort tid få tilbud om en samtale med en av våre fagpersoner hvor dere sammen finner ut hvilke tilbud som kan være aktuelle for deg. I noen tilfeller vil det kunne være venteliste på kursene våre, og i noen tilfeller vil det kunne være andre tilbud eller annen oppfølging som passer bedre.