Illustrasjonsbilde: skog

Hverdagsglede

19. september 2023 - 09.00
Har du lyst til å lære mer om hvilke fem grep du kan gjøre for å oppleve mer glede i hverdagen? Da er dette kurset noe for deg.
Publisert : 02.06.2023

Om kurset:Kurset retter oppmerksomheten mot hva du selv kan gjøre for å få mer glede i hverdagen. Gjennom kurset vil du både få innsikt i, og øve på, fem av de viktigste grepene som kan gi økt livskvalitet. Det vil også være god tid til å reflektere sammen med andre gruppedeltakere hva som kan bidra positivt for deg og din hverdag.

Hvor: Helsehuset, Badehusgata 37. 

Form: Kurset består av noe undervisning, refleksjonsoppgaver, praktiske øvelser og hjemmearbeid.

Praktisk: Kurset består av 6 samlinger og går over seks uker. Kurset holdes tirsdager kl. 09.00 – 11.30. Hvert kurs har inntil 14 deltakere og drives av to kursholdere.

Hvem passer det for: Kurset passer for deg som ønsker inspirasjon til fem grep du kan gjøre selv for å oppleve mer glede i hverdagen og få økt livskvalitet.

Betaling: Kurset har en egenandel på 500 kroner. Det er mulig å søke om betalingsfritak. 

Påmelding: Dette kurset er åpent for alle innbyggere i Stavanger kommune. Du melder deg på med å kontakte oss i telefontiden hverdager klokken 09.00 – 15.00. Telefon 51 50 81 00. Du kan også sende inn en henvendelse, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.