1. Helse og omsorg
  2. Helsehuset
  3. Hva skjer?
  4. Kurs i helse og overvekt
Illustrasjonsbilde: frukt og grønt

Kurs i helse og overvekt

7. februar 2023 - 12.00
Kurset passer for deg som har overvekt eller fedme og som ønsker å lære mer om hvordan kostholds- og aktivitetsvaner kan bidra til vektreduksjon eller vektstabilisering, samt støtte til å leve godt med en stor kropp.
Publisert : 02.12.2022

Om kurset: På kurset Helse og overvekt lærer du mer om hva som skal til for å oppnå varig vektreduksjon, kunnskap om hvorfor det er vanskelig å få dette til, samt støtte til å leve godt med en stor kropp. Kurset er ikke et slankekurs, men gir deg støtte til små grep som kan gi gode helsegevinster. Rådene som gis er i tråd med nasjonale anbefalinger.

Hvor: Helsehuset, Badehusgata 37. 

Form: Undervisning, gruppearbeidhjemmeoppgaver og fysiske øvelser. 

Praktisk: Kurset har 8 ukentlige samlinger, tirsdager 12.00-14.30

Hvem passer det for: Kurset passer for deg som har overvekt eller fedme og som ønsker å lære mer om hvordan kostholds- og aktivitetsvaner kan bidra til vektreduksjon eller vektstabilisering, samt støtte til å leve godt med en stor kropp.

Betaling: Kurset har en egenandel på 500 kroner. Det er mulig å søke om betalingsfritak. 

Påmelding: For å delta på kurset må du først sende inn en henvendelse. Når du har gjort dette vil du etter kort tid få tilbud om en samtale med en av våre fagpersoner hvor dere sammen finner ut hvilke tilbud som kan være aktuelle for deg. Kursene våre kan ha ventetid, og i noen tilfeller vil det kunne være andre oppfølgingstilbud som passer bedre.