1. Helse og omsorg
  2. Helsehuset
  3. Nyheter fra Helsehuset
  4. Menns helse

Passer du like godt på helsa som bilen?

Er du en av mennene som tar bedre vare på bilen enn deg selv? Som glemmer å spørre om dine egne bremser er gode nok? Om du er i ferd med å gå tom for drivstoff? Helsehuset hjelper deg å endre livsstil.
Publisert : 17.02.2022

Om tilbudet

Du får muligheten til å kartlegge hvordan det står til med livvstilen din og fysisk form. Med utgangspunkt i dette finner vi sammen med deg en tilpasset oppfølging som bidrar til at du lykkes med å gjennomføre og opprettholde endringer i eget liv som er positive for helsen din.

Det kan handle om å komme i gang med fysisk aktivitet eller trening, legge om til et sunnere kosthold, sove bedre, slutte med røyk eller snus, endre alkoholvaner eller mestre helseutfordringer. 

Ved å klikke på lenkene under kan du lese mer om de ulike områdene vi gir oppfølging for: 

Passer det for meg?

Tilbudet vårt passer ikke nødvendigvis for alle. Dersom du har alvorlige eller svært sammensatte helseutfordringer som krever medisinsk behandling og koordinert oppfølging, ber vi deg ta kontakt med fastlegen din. 

Vi er heller ikke en akuttjeneste. Ved behov for akutt helsehjelp, ta kontakt med legevakten på telefon 116 117. Les mer på legevakten sin hjemmeside

Hva gjør jeg for å komme i gang?

For å benytte deg av tilbudet trenger vi at du fyller ut vårt henvendelsesskjema. Dette kan du gjøre digitalt ved å trykke på lenken under og deretter logge deg inn med ID-porten:

- Send inn henvendelse

Når vi har mottatt henvendelsen vil vi normalt ta kontakt med deg innen 14 dager for å gi deg tilbud om en individuell samtale. Samtalen gjennomføres fortrinnsvis i våre lokaler, men kan også gjennomføres per video eller telefon. I denne samtalen finner du og vår fagperson sammen ut hvilke av våre tilbud som passer deg og lager en oppfølgingsplan. Hvis tilbudene våre ikke passer vil vi hjelpe deg med å finne frem til andre tilbud som kan være nyttige for deg.