1. Helse og omsorg
  2. Helsehuset
  3. Fysisk aktivitet og trening

Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet eller trening?

For mange kan det være utfordrende og energikrevende å endre aktivitets- og treningsvaner på egenhånd. På helsehuset får kunnskapen, verktøyene og støtten du trenger for å komme i gang og opprettholde en mer aktiv livsstil.

Oppdatert : 20.02.2024

Om tilbudet

Helsehuset har tilbud til deg som ønsker å bli mer fysisk aktiv. Tilbudet vårt består av en rekke ulike treninger, kurs og foredrag som kan være nyttige for deg når du skal endre aktivitets- og treningsvaner. Du vil også få en kontaktperson som kan støtte og veilede deg personlig i prosessen med å gjennomføre endringer i eget liv. 

Helsehuset har fysioterapeut og idrettspedagog som kvalitetssikrer og bidrar inn i de ulike tilbudene vi har innen fysisk aktivitet og trening. 

Kurs

Ved å trykke på lenkene under kan du lese mer om de ulike kursene som kan være aktuelle:

Dersom du tenker at tilbudet vårt kan være nyttig for deg kan du sende en henvendelse ved å trykke på lenken under, så tar vi kontakt med deg innen kort tid. Sende inn henvendelse.

Treningstilbud

Under ser du en oversikt over ulike treningstilbud som kan passe for deg. Du kan klikke på lenkene for å lese mer om hvert enkelt tilbud.   

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

 

 

Styrke og puls (14:30-15:15)

Løpekurs (15:30-16:30)

Pust og strekk (08:30-09:30)

 

Helårsbading (15:00-16:00)

Utetrening  (10:00-11:00)

 

 

Intro til styrketrening (14:00-15:00)