Illustrasjonsbilde: skog

Hverdagsglede

Har du lyst til å lære mer om hvilke fem grep du kan gjøre for å oppleve mer glede i hverdagen? Da er dette kurset noe for deg.
Publisert : 05.03.2024

Om kurset:Kurset retter oppmerksomheten mot hva du selv kan gjøre for å få mer glede i hverdagen. Gjennom kurset vil du både få innsikt i, og øve på, fem av de viktigste grepene som kan gi økt livskvalitet. Det vil også være god tid til å reflektere sammen med andre gruppedeltakere hva som kan bidra positivt for deg og din hverdag.

Hvor: Helsehuset, Badehusgata 37. 

Form: Kurset består av noe undervisning, refleksjonsoppgaver, praktiske øvelser og hjemmearbeid.

Praktisk: Kurset består av 6 samlinger og går over seks uker. Kurset holdes tirsdager kl. 09.00 – 11.30. Hvert kurs har inntil 14 deltakere og drives av to kursholdere.

Hvem passer det for: Kurset passer for deg som ønsker inspirasjon til fem grep du kan gjøre selv for å oppleve mer glede i hverdagen og få økt livskvalitet.

Kurset er gratis. 

Henvendelse: For å delta på kurset må du først sende inn en henvendelse. Når du har gjort dette vil du få tilbud om en samtale med en av våre fagpersoner hvor dere sammen finner ut hvilke tilbud som kan være aktuelle for deg. Noen av tilbudene våre kan ha ventetid, og i noen tilfeller vil det kunne være andre oppfølgingstilbud som passer bedre.