2. Nyheter
  3. Åtte møter om framtidens kultursatsinger

Åtte møter om framtidens kultursatsinger

Nå legger vi planene for framtidens kultursatsinger, og da trenger vi deg som jobber innen kulturfeltet til å gi oss meninger og innspill til arbeidet!

Mennesker sitter rundt flere bord og snakker sammen.

Hver enkelt aktør vil få tre minutter til å presentere sine utfordringer. Vi vil vite hvilke utfordringer du som kulturaktør opplever innen ditt felt. Vi ønsker å identifisere potensiale innenfor både mindre og tverrfaglige felt og aktører.
Vi oppfordrer deg til å delta på flere møter i tillegg til det som ligger ditt daglige virke nærmest.

Kulturarv og identitet

17. okt kl. 09.00 – 11.00

Stavanger museum

25. okt kl. 09.00 – 12.00

Film og nye uttrykk/spill

01. nov kl. 09.00 – 11.00

Kulturell og kreativ næring/attraktivitet

08. nov kl. 09.00 – 11.00

Elefant

Scene- og dansekunst

14.  nov kl. 09.00 – 11.00

17. nov kl. 09.00 – 11.00

Sølvberget

Visuell kunst

22. nov kl. 09.00 – 11.00

Kunstskolen

Åpent dialogmøte

30. nov kl. 17.00 – 19.00

Sølvberget

Under møtene kommer vi også til å holde fellesdiskusjoner hvor vi spør:

• Er området optimalt organisert, eller bør det vurderes omstruktureringer/initieres nye samarbeid?
• Er kommunens ordninger/tiltak i takt med feltets behov?

Planene vi legger nå skal forankres i kulturplanen som gjelder fra 2018-2025. Påmeldingsfrist er tre dager før møtedagen, meld deg på via e-post til Kulturavdelingen. Husk å skrive hvilke møter du deltar på.

Du kan også sendes oss innspill til kulturplanen via e-post. Frist: 15. januar 2018.

Delta i diskusjonen på våre facebooksider.