2. Nyheter
  3. Barneskolene fortsetter på rødt nivå

Barneskolene fortsetter på rødt nivå

På grunn av det høye smittetrykket og den uavklarte koronasituasjonen, fortsetter barneskolene som planlagt på rødt nivå.

Søndag kveld ble det sendt ut varsel til barneskole-rektorene om at smittevernoverlegene vurderte å trappe ned til gult nivå. Etter en helhetlig vurdering ble det i beredskapsledelsen i Stavanger kommune bestemt at barneskolene likevel holdes på rødt nivå fram 18. januar.

I løpet av uken som kommer vil beredskapsledelsen i de fire kommunene på Nord-Jæren, sammen med smittevernoverlegene, vurdere hvilket trafikklysnivå barneskolene og ungdomsskolene skal ha fra og med 18. januar.

Mediekontakt:
Helene Ohm, direktør for oppvekst og utdanning, tlf. 400 32 243