Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Betongproblemer Tastahallen

Betongproblemer i Tastahallen

Bassengene i Tastahallen må rehabiliteres på ny på grunn av problemer med betongen under flisene i bassengområdet. Varmtvannsbassenget er under rehablitering. Senere vil det samme skje med hovedbassenget.

Problemet er at betongen som ble brukt under rehabiliteringen i 2011-2013 ekspanderer og fører til at fliser løsner og sprekker. All betong som ble brukt under rehabiliteringen må fjernes, før bassengene bygges opp på ny. 

Det er usikkert hvor lang tid arbeidet vil ta.

Varme framskynder skadene

Varmtvannsbassenget blir åpnet igjen etter rehabiliteringen som pågår. Det var i dette bassenget skadene var størst, fordi det har varmere vann enn det store 25-metersbassenget. Dermed har betongen ekspandert raskere der.

Erstatningsbasseng

Stavanger kommune har ordnet med erstatningsbasseng på Madlamark skole for faste brukere av varmtvannsbassenget. Bassenget på Madlamark er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Hovedbassenget stenger senere

25-metersbassenget i Tastahallen holder åpent for trening og publikum inntil videre. Det er ennå ikke bestemt når det må stenge for rehabilitering, men når det skjer, vil også arbeidet med dette bassenget også kunne ta en lang tid.

Hvordan skadene utvikler seg i bassenget vil påvirke når det må stenges for rehabilitering.