2. Nyheter
  3. Bod for utdeling av hurtigtester i sentrum

Her deler kommunen ut hurtigtester

Stavanger kommune deler ut hurtigtester flere steder. Sjekk hvor.

Bilde av boden i sentrum der hurtigtester deles ut. Den er lilla.

Hvor deler kommunen ut hurtigtester?

Merk at det ikke deles ut hurtigtester til idrettslag/de som skal delta på arrangementer som ønsker å teste seg for sikkerhets skyld. De som har nyoppståtte covid-19-symptomer eller som er nærkontakter til en som er smittet anbefales å teste seg og kan få gratis hurtigtest av kommunen ved følgende utdelingssteder:

Mandag–fredag:

• Bod på Ankertorget i sentrum (nær Egon) kl. 09.00-11.30 og 12.00-15.00.
  • Bod ved teststasjon 2, Ishockeyveien, kl. 08.15-11.30, 12.00-15.00 og 15.00-20.00 (Lørdag 9-12 og søndag 17-20)
  • Hillevåg torg: Fra 1. desember deles det ikke ut tester på Hillevåg torg på grunn av juletresalg.
  • Judaberg: kl. 8.30-14.30 (Ring 457 39 336 for bestilling, utlevering innbyggertorget)
  • Vikevåg: kl. 8.30-14.30  (Ring 457 39 343 for bestilling, utlevering innbyggertorget)

Registrer positivt svar på hurtigtesten på hjemmetest.remin.no/stavanger
Smittesporing tar kontakt når de har kapasitet. Du må med en gang bestille PCR-test ved kommunens teststasjon for å bekrefte positiv hurtigtest. Bestill test

Du kan også ringe smittesporing på 477 81 641 for å melde fra om positiv hurtigtest, men det er stor pågang på telefonen.

Det kan også være lurt å kjøpe inn hurtigtester fra apotek/butikk og ha hjemme. Testene må være CE-merket.