2. Nyheter
  3. Dose 4 for immunsvekkede

Dose fire gis til immunsvekkede

Alle med svekket immunforsvar som har fått tre doser koronavaksine som grunnvaksinering kan ta dose fire som oppfriskning.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Smittevernoverlege Ruth Midtgarden ønsker å minne om at personer med alvorlig svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller immundempende medikamenter nå kan ta dose 4.

- Disse har dårligere respons på vaksiner enn andre, og har fått tilbud om tre doser som grunnvaksinering mot korona.  Nå kan de ta en fjerde dose som oppfriskning, sier Midtgarden.

Det må gå tre måneder mellom dose 3 og dose 4. Les mer om hvem som kan ta dose 4 på kommunens vaksineside.

Kontaktperson medier: Smittevernoverlege Ruth Midtgarden, 938 18 987