2. Nyheter
  3. Kulturskolen åpner gradvis

Kulturskolen åpner gradvis

På bakgrunn av faglige råd om smittevern vil Stavanger kulturskole starte en gradvis åpning fra mandag 11. mai.

Video: Hilsen fra rektor Hans Willoch Bræin ved Stavanger kulturskole

Kulturskolen vil fra mandag 11. mai åpne for individuell musikkundervisning og musikkundervisning i grupper på fem i kulturskolebygget i Bjergsted og i kommunedelskulturskolen på Hundvåg (Hundvåg skole).

Musikkelevene i kommunedelskulturskolene på Jåtten skole og Kvernevik skole vil få tilbud om undervisning i Bjergsted frem til alle kommunedelskulturskolene kan åpne lærer vil gi nærmere beskjed om dette.  Elever på Finnøy og Rennesøy vil få nærmere beskjed.

- Elevene har vært flinke til å ta imot undervisning i digitale plattformer, og foreldre har bidratt til gjennomføringen på en god måte. Denne undervisningsformen kan ikke erstatte møtet mellom elev og lærer, men vi tar med oss erfaringene fra denne våren, og ser på hvordan vi kan styrke tilbudet vårt, sier rektor Hans Willoch Bræin.

Han takker de lærere og ansatte ved kulturskolen for at de har stått på og vært kreative i en krevende periode.

Les mer om smittevernstiltak på kulturskolens nettsider