2. Nyheter
  3. pplass og miljøstasjon stenger

P-plass og miljøstasjon stenger

Parkeringsplassen og miljøstasjonen oppå Straensenteret blir stengt for godt denne uka, på grunn av byggingen av Herbarium.

Miljøstasjonen blir fjernet onsdag 30. mai, mens parkeringsplassen blir stengt fredag 1. juni. Mandagen etter starter byggearbeidene på plassen.

De nærmeste miljøstasjonene ligger på vestsiden av Eiganes gravlund, I St. Olav-kvartalet og ved Coop Extra i Kannik.

Nærmeste parkeringsanlegg  er Per Kyrre, under Comfort Hotel Square, med innkjøring rett over gaten for inngangen til kommunens innbyggerservice i Olav Kyrresgate.

Fra før av er Lars Hertervigsgate stengt for trafikk på grunn av byggeprosjektet. Det skal være over i desember 2019, ifølge entreprenøren Kruse Smith.