Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Teststasjon 3 åpnet i Stavanger idrettshall mandag

Ny teststasjon ga testrekord

295 personer testet seg første dag i teststasjon 3 som åpnet mandag 11. januar. 1082 testet seg på teststasjonene mandag og enda en ny rekord ble satt tirsdag med 1181 tester.

Teststasjon 3 i Stavanger.

Det har fungert veldig godt å ha tre teststasjoner. Mandag-tordsdag denne uka hadde 3780 personer testet seg i Stavanger. Tallet inkluderer 66 tester som er tatt i virksomhetene og på luftveislegekontoret. Flest testet seg mandag og tirsdag. Onsdag og torsdag gikk antall tester ned til 879 og 600.

Teststasjon 3 ble opprettet for å ha en fleksibel løsning til å ta unna smittetopper, til smittesporing (nærkontakter) og for å ha i beredskap. En begrenset del av inngangspartiet i idrettshallen er tatt i bruk, med inngang fra Gunnar Warebergs gate. De som skal testes kan parkere på idrettsrådets parkeringsplasser rett over veien og komme gående til testing.  11.627 personer er testet i Stavanger hittil i januar til og med torsdag 14.01.

- Vi har som mål at alle skal få teste seg innen et døgn, sier direktør helse og velferd Eli Karin Fosse.

Teststasjon 3 er ikke en drop-in-stasjon. Alle som kommer til stasjonen må ha avtalt tid for testing på forhånd. Parkeringsplassen til idrettsrådet er frigitt til parkering for de som skal teste seg i idrettshallen. De som skal teste seg oppfordres til å bli i bilen til det er deres tur, for å unngå kø på grunn av smittefaren.