2. Nyheter
  3. Teststasjon for gratis hurtigtest på Strandkaien

Teststasjon for gratis hurtigtest på Strandkaien

Salubritas har i samarbeid med Stavanger kommune etablert en teststasjon for gratis hurtigtest på Strandkaien.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Teststasjonen tilbyr gratis antigen hurtigtest til bruk for koronasertifikat for arrangementer og reiser. Teststasjonen er plassert på Strandkaien nedenfor Stavanger konserthus. Teststasjonen er ut uke 31 åpen 15.30-21.00. Det er mulig åpningstidene blir justert etterhvert.

For mer informasjon og bestilling se salubritas.no

Kontaktperson for medier er daglig leder Salubritas AS
Bjarte Sørensen, 464 64 700.