PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Vaksinetjenesten fra Forum til Bekkefaret

Vaksinetjenesten flytter fra Forum til Bekkefaret

Fra mandag 28. mars vil all koronavaksinering skje i et nyopprettet vaksinesenter i en del av lokalene til Bekketunet barnehage i Bekkefaret.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Erik Bjerk i vaksinetjenesten.

Massevaksineringen har som kjent funnet sted i Forum Expo på Tjensvoll det siste året, men fra mandag er det altså Bekkefaret i Hillevåg som blir ny arena for koronavaksinering. Vaksinetjenesten overtar et av byggene i Bekketunet barnehage, og vil bruke inngang 3.  

– Her kan vi ønske velkommen til de som mangler én eller flere vaksinedoser, og vi blir værende her så lenge det trengs, sier prosjektleder for vaksinetjenesten, Erik Bjerk.  

Timebestillingen skjer via ReMin som vanlig. Publikum kan parkere på betalingsparkeringen mellom Bekkefaret bydelshus og Coop Extra, eller bruke gateparkeringen i Oscar Wistings gate i nærheten av vaksinesenteret.  

Vaksinetjenesten har nå flyttet til Bekketunet.
Vaksinesenteret i Hjalmar Johansens gate 10.

 
Suksess 

Direktør for helse og velferd, Eli Karin Fosse, beskriver massevaksineringen i Stavanger som en suksess.  

– Ja, vi er godt fornøyde både med praktisk gjennomføring og oppslutning fra innbyggerne. En lignende massemønstring som dette har vi ikke hatt mange av i byens moderne historie, så det er all grunn til å rose både innbyggerne og de mange som har bidratt oppe på Forum Expo, sier hun.   

Vaksinestatus per 25.03: Stavanger har 113 342 personer fått første dose, 105 099 fått andre dose og 73 755 fått tredje dose.  

Praktisk:  

Du bestiller, flytter eller endrer timen din her: timebestilling i ReMin. Det er også mulig å ringe vaksinetjenesten på 51 50 71 12. 

Hvis du må avbestille vaksinetimen du har fått på grunn av sykdom eller fordi du allerede har fått aktuell dose, må du ringe nummeret som er oppgitt i SMS-en du fikk med timeavtale eller ringe 51 50 71 12. Du kan også sende mail til vaksinetjenesten@stavanger.kommune.no. 

Åpningstider: Vaksinesenteret er åpent 08.30-15.00 mandag til fredag. Merk at det er stengt for pause 11.30-12.00, og stengt for drop in den siste halvtimen hver dag. 

Les alt om vaksine på stavanger.kommune.no/koronavaksine

Kontaktperson: 
Erik Bjerk, 959 16 299


-------------------
Til pressen: Media er velkomne innom vaksinesenteret mandag morgen dersom det er ønskelig. Bildene i denne artikkelen kan benyttes fritt. 

Erik Bjerk i vaksinetjenesten.
Erik Bjerk i vaksinetjenesten.