2. Samfunnsutvikling
  5. Høring reguleringsplan
  6. Plan 2638 felt I/K6 i 2020 Park

Plan 2638 felt I/K6 i 2020 Park

Høy tetthet i tråd med ti-minuttersbyen

Formålet med planen er å legge til rette for et område med høy tetthet i tråd med prinsippene i ti-minuttersbyen, i et område som ligger inntil holdeplass for bussveien.

Innenfor området vil det kunne etableres kontorbygg med bevertning, tjenesteyting og noe handel i første etasje. Området skal bygges ut med attraktive torg og aktive fasader som bidrar til liv  mellom byggene. Prosjektet planlegges som et BREEM Communities prosjekt der miljø, trafikksikkerhet og kvalitet i materialer vektlegges. Sør i området legges det opp til boliger knyttet opp til lekeplass og tilgang til det store friområdet i sør.

Informasjonsmøte 28. januar

Kommunen holder et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte mandag 28.01.2019, klokken 16.30.
Møtet holdes i Olav Kyrres gate 23, møterom D.

Si din mening innen 22. februar

Eventuelle merknader til planforslaget sender du innen 22.02.2019 til By- og samfunnsplanlegging, postboks 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@​stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din.

Alle berørte grunneiere varsles med eget brev. Grunneiere har plikt til å informere leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i området.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Innbyggerservice

Besøksadresse: