2. Samfunnsutvikling

Plan 2685 del av Bergeland

Oversiktskart med plangrense

Stavanger kommune

Bevaring, godt bomiljø og trafikksikkerhet

Kommunalstyret for byutvikling vedtok i møte 14.02.2019 å legge planen ut på høring.

Formålet med reguleringen er å legge rammer for bevaring. Sikre og videreutvikle det verneverdige kulturmiljøet i denne del av trehusbyen.
Samtidig tilrettelegge for bedre trafikksikkerhet og et godt bomiljø.

Informasjonsmøte 5. mars

Kommunen holder et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte tirsdag 05.03.2019, klokken 17.00.
Møtet holdes i Samshuset, Erichstrups gate 21.

Si din mening innen 5. april

Eventuelle merknader til planforslaget sender du innen 05.04.2019 til By- og samfunnsplanlegging, postboks 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@​stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din.

Alle berørte grunneiere varsles med eget brev. Grunneiere har plikt til å informere leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i området.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Innbyggerservice

Besøksadresse: