2. Samfunnsutvikling
  6. Plan 2639 Sunde og Kvernevik bydelshus

Plan 2639 Sunde og Kvernevik bydelshus

Bydelshus

Kommunalstyret for byutvikling vedtok i møte 13.12.2018 å legge planen ut på høring.
Formålet med planen er å legge til rette for bygging av nytt bydelshus for Sunde/Kvernevik.
Formålet er offentlig/privat tjenesteyting (forsamlingslokale/bydelshus) med tilhørende gangveier, fortau og grønnstruktur. Det skal etableres legesenter i bygget.

Informasjonsmøte 29. januar

Kommunen holder et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte tirsdag 29.01.2019, klokken 16.30.
Møtet holdes i Olav Kyrres gate 23, møterom D.

Si din mening innen 22. februar

Eventuelle merknader til planforslaget sender du innen 22.02.2019 til By- og samfunnsplanlegging, postboks 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@​stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din.

Alle berørte grunneiere varsles med eget brev. Grunneiere har plikt til å informere leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i området.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Innbyggerservice

Besøksadresse: