2. Samfunnsutvikling
  6. Plan 2639 Sunde og Kvernevik bydelshus

Plan 2639 Sunde og Kvernevik bydelshus

Bydelshus

Formålet med planen er å legge til rette for bygging av nytt bydelshus for Sunde/Kvernevik. Formålet er offentlig/privat tjenesteyting (forsamlingslokale/bydelshus) med tilhørende gangveier, fortau og grønnstruktur. Det skal etableres legesenter i bygget.

Kommunalstyret for byutvikling vedtok i møte 13.12.2018 å legge planen ut på høring. Høringsfristen var 22. februar 2019 og her kan du lese merknadene som kom inn

Planen skal opp til ny politisk behandling høsten 2019.

Dokumenter fra førstegangsbehandling

Kommunen holdt et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte tirsdag 29. januar 2019.

Innbyggerservice

Besøksadresse: