2. Samfunnsutvikling

Oversiktskart med plangrense

Stavanger kommune

Fortetting

Kommunalstyret for byutvikling vedtok i møte 20.06.2019 å legge planen ut på høring.

Formålet med planen er å legge til rette for utbyggig av eiendommen Løkkeveien 97 og 99. Det blir bolig, kontor, forretning, tjenesteyting, atkomster og tilhørende utearealer og lekeområde med god kvalitet, samt vern av eksisterende verkstedhall.

Informasjonsmøte 4. september

Kommunen holder et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte onsdag 04.09.2019 kl. 17.00. Møtet holdes i Olav Kyrres gate 23, i kantinen.

Si din mening innen 13. september

Eventuelle merknader til planforslaget sender du innen 13.09.2019 til By- og samfunnsplanlegging, postboks 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@​stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din.

Alle berørte grunneiere varsles med eget brev. Grunneiere har plikt til å informere leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i området.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Innbyggerservice

Besøksadresse: