2. Samfunnsutvikling

Oversiktskart med plangrense

Stavanger kommune

Kombinert bebyggelse

Kommunalstyret for byutvikling vedtok i møte 16.05.2019 å legge planen ut på høring.

Formålet med planen er å legge til rette for oppføring av kombinert bebyggelse med tilhørende anlegg. Bebyggelsen inneholder boliger og lokaler for forretning, kontor, treningssenter og selskapslokaler.

Planen er et ledd i fortetting av eksisterende bebygde områder
langs bussveien, i tråd med regionale føringer og prinsippene
i 10 minutters byen.

Informasjonsmøte 20. juni

Kommunen holder et informasjonsmøte om planen for berørte og interesserte torsdag 20.06.2019 kl. 17.00. Møtet holdes i Olav Kyrres gate 23, møterom D.

Si din mening innen 5. juli

Eventuelle merknader til planforslaget sender du innen 05.07.2019 til By- og samfunnsplanlegging, postboks 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@​stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din.

Alle berørte grunneiere varsles med eget brev. Grunneiere har plikt til å informere leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i området.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Innbyggerservice

Besøksadresse: