2. Samfunnsutvikling

Oversiktskart med plangrense

Statens vegvesen

Utvidelse av planområdet

Statens vegvesen og Rogaland fylkeskommune er i sammarbeid med Stavanger kommune i gang med å lage en reguleringsplan for Bussveien fra Mosvatnet via Stavanger sentrum til Hillevåg.

Formålet med prosjektet er å regulere for en høykvalitets Bussvei på strekningen fra Mosvatnet til Olav Vs gate. Dette er en del av Bussveien på Nord-Jæren. Nå varsles det om utvidelse av planområdet.

Si din mening innen 10. mai

Innspill kan sendes til Statens vegvesen, Region vest, Askedalen 4, 6863 Leikanger, eller med e-post til firmapost@vegvesen.no
Husk å oppgi boligadressen din, og merk sendingen med saksnummer 16/82875. Frist for å sende inn innspill til planarbeidet er 10.05.2019.

Alle berørte grunneiere varsles med brev. Grunneiere har plikt til å informere eventuelle leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i planområdet.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Kontaktinformasjon

Delprosjektleder Statens vegvesen: Laila Løkken Christensen-Dreyer send e-post til laila.christensen-dreyer@vegvesen.no
eller telefon 976 28 370

Saksbehandler Stavanger kommune: Iqbal Mohammad