2. Samfunnsutvikling

Oversiktskart med plangrense

Stavanger kommune

To boligblokker

Brandsberg-Dahls Arkitekter AS varsler på vegne av Tanke Svilands gate 73 AS om oppstart av regulering for Tanke Svilands gate 73, Eiganes og Våland bydel.

Formålet med planen er å regulere for bolig i form av to boligblokker med tilhørende uteareal.

Si din mening innen 12. august

Innspill kan sendes til Brandsberg-Dahls Arkitekter AS, Engelsminnegata 16A, 4008 Stavanger,
eller som e-post til
kdf@bda.no innen 12.08.2019

med kopi til Stavanger kommune, pb 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din, og merk sendingen med plannummer og plannavn. Frist for å sende inn innspill til planarbeidet er 12.08.2019.

Alle berørte grunneiere varsles med brev. Grunneiere har plikt til å informere eventuelle leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i planområdet.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Kontaktinformasjon

Kristian D. Fosse hos Brandsberg-Dahls Arkitekter AS, kan svare på spørsmål om reguleringsplanen. Ring mobil 952 87 158 eller send
e-post til
kdf@bda.no