2. Samfunnsutvikling

Oversiktskart med plangrense

Stavanger kommune

Barnehage

Asplan Viak varsler om oppstart av regulering for ny barnehage på Teknikken, Våland bydel.

Formålet med planen er å tilrettelegge for ny barnehage med 10 avdelinger.

Bebyggelsen vil bli tilpasset omgivelsene og trehusbyens særskilte miljø. I arbeidet vil en spesielt legge vekt på trafikksikkerhet, gang-sykkelveier, tilpasset arkitektur og grøntarealer.

Si din mening innen 23. oktober

Innspill kan sendes til Asplan Viak v/ Helene Lustrup,
Østervågkaien 1a, 4006 Stavanger,
 eller som e-post til
helene.lustrup@asplanviak.no innen 23.10.2019.

med kopi til Stavanger kommune, pb 8001, 4068 Stavanger - eller som e-post til postmottak.bos@stavanger.kommune.no

Husk å oppgi boligadressen din, og merk sendingen med plan 2713. Frist for å sende inn innspill til planarbeidet er 23.10.2019.

Alle berørte grunneiere varsles med brev. Grunneiere har plikt til å informere eventuelle leietakere eller andre som har rettigheter tilknyttet eiendommer i planområdet.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Kontaktinformasjon

Helene Lustrup hos Asplan Viak, kan svare på spørsmål om reguleringsplanen. Ring 975 35 788, eller send
e-post til
helene.lustrup@asplanviak.no