Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Samfunnsutvikling
  3. Smartbyen Stavanger
  4. Under uttesting: Mitt Stavanger
Mitt Stavanger
Foto: Elisabeth Tønnessen

Må få bomben i dag og!

I dag prøvde jeg en ny joggetur i Godalen. Underveis nådde jeg 10.000 skritt og fikk bomben på Fitbiten min! Lurer på om andre har tips til turer, så jeg kommer meg ut i morgen og? Jeg bidrar med min treningsløype!

- Lærer som elsker følelsen etter en god treningsøkt

Mitt Stavanger gjør det mulig å legge til turer du liker og invitere andre til å prøve. Du får kontroll og eierskap til din data og kan invitere andre på dine betingelser. 

Hva gjør prosjektet smart?

Mitt Stavanger tar i bruk ny teknologi som lar deg finne og bidra med innhold som du er opptatt av, der du er. Du får kontroll og eierskap til din data og kan invitere andre på dine betingelser. Du kan velge å bidra med data til f. eks kommunen som kan bruke denne innsikten til å forbedre byen og fellesskapet.

Prosjektet er et samarbeid mellom Stavanger kommune og teknologiselskapet Bolder AS, og har mottatt støtte fra Innovasjon Norge.

Mitt Stavanger
Foto: Elisabeth Tønnessen

Første-date-turen

Vår første date var en tur til utsiktspunktet på Sølyst. Samtalen hadde nok ikke fått den samme gnisten uten gode spørsmål. Flere lurer nok på hva de kan snakke om på første date, og derfor har jeg lagt ut mine tips. Jeg har bidratt til den gode samtale.

- Nyforelsket

Mitt Stavanger gjør det mulig å bidra med innhold til å løfte egen og andres turopplevelse. Du får kontroll og eierskap til din data og kan invitere andre på dine betingelser.