Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Samfunnsutvikling
  3. Smartbyen Stavanger
  4. Under uttesting: Mitt Stavanger
Mitt Stavanger
Foto: Elisabeth Tønnessen

Første-date-turen

Vår første date var en tur til utsiktspunktet på Sølyst. Samtalen hadde nok ikke fått den samme gnisten uten gode spørsmål. Flere lurer nok på hva de kan snakke om på første date, og derfor har jeg lagt ut mine tips. Jeg har bidratt til den gode samtale.

- Nyforelsket

Mitt Stavanger gjør det mulig å bidra med innhold til å løfte egen og andres turopplevelse. Du får kontroll og eierskap til din data og kan invitere andre på dine betingelser. 

Fremdrift

I Mitt Stavanger har kommunen samarbeidet med Bolder Technology for å utvikle helt ny teknologi på innbyggernes premisser. I utviklingsprosjektet skulle vi teste to funksjoner; en turtjeneste og en digital møteplass.

Tre hverdagsturer ble valgt ut og publisert. Kart og informasjon om severdigheter, parker og historie ble lagt inn i Mitt Stavanger og testet i prosjektet. Brukerne fikk også mulighet til å bidra med innhold som de bryr seg om. Løsningen ble testet med en testgruppe internt i kommunen, Turistforeningen i Stavanger og en gruppe aktive Pokemon GO spillere.

Veien vider

Utviklingsprosjektet er over. I regi av Digi Rogaland har flere kommuner gått sammen om et anbud for en felles innbyggerapp.

Kontaktinformasjon

Gunnar Crawford

Gunnar Edwin Crawford

smartbysjef

Telefon:
934 88 841
E-post:
gunnar.crawford@stavanger.kommune.no
Inger Hanne Vikshåland

Inger Hanne Vikshåland

kommunikasjonsrådgiver, Smartby

Mobil:
452 92 828
E-post:
inger.hanne.vikshaland@stavanger.kommune.no