2. Vei og trafikk
  3. Her graver kommunen
  4. Adkomstbvei til pumpestasjon ved Lundsvågen

Adkomstvei til pumpestasjon ved Lundsvågen

Flyfotot med markert ny adkomst til pumpestasjon

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune skal etablere adkomstvei til ny pumpestasjon ved Lundsvågen. I tillegg skal krysset utvides i henhold til reguleringsplan.

Framdrift

Oppstart vil bli i uke to og forventes ferdig i løpet av februar 2022. Arbeidet vil bli utført av Plan- og anleggsavdelingen i Stavanger kommune.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid.

Utstyr kan bli lagret på anlegget.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller synspunkter knyttet til anleggsarbeidet:

Heidi Lindseth

anleggsleder