2. Vei og trafikk
  4. Etablering av fortau langs Vikevågveien

Etablering av fortau langs Vikevågveien

Prosjektbeskrivelse

Prosjektet gjelder etablering av fortau langs Vikevågveien – fra sykehjemmet til butikken jf. Reguleringsplan 2000004. Det skal også etableres flere natursteinsmurer langs fortauet. Lyse Lux skal bidra med ny belysning. Lyse Elnett skal også være med på fellesføringen med ny høyspentkabel langs hele strekket.

Oppstart er 03.05.21 og anlegg skal være ferdig i desember 2021 (20-12-21).

flyfoto over anleggsområdet

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger arbeider vi også på ettermiddag og kveldstid.

Er det fjell i grunnen, må vi sprenge eller meisle. Dette vil gi ekstra støy.

Vi vil så langt det er mulig sørge for at beboerne har adkomst til eiendommene, men i perioder kan det ikke mulig å kjøre med bil til boligene.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller synspunkter knyttet til anleggsarbeidet.

Lars Kramper

byggeleder, Stavanger kommune