2. Vei og trafikk
  4. Kristine Berges gate- gatetun og Hjelmelandsgate fortau

Kristine Berges gate- gatetun og Hjelmelandsgate fortau

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune ønsker å få etablere gatetun i Kristine Berges gate og bygge nytt fortau i deler av Hjelmelandsgate etter pågående reguleringsplan 2667 Varden.

Vi ønsker med dette infoskrivet å invitere berørte beboere til å komme med innspill til vedlagt forslag til prosjektet.

flyfoto over anleggsområdet

Fortau vil i følge reguleringsplanen bli liggende på vestsiden av Hjelmelandsgata mellom Eigersundsgate og Kristine Berges gate. Det vil deretter gå over i gatetun i Kristine Berges gate.

Prosjektbeskrivelse av gatetun er beskrevet i vedlegg og vi ønsker tilbakemelding på foreslått løsning. Se vedlegg her.

Det er på grunn av korona viruset umulig å ha et infomøte som ville være den normale kommunikasjon mellom kommunen og berørte. Gravearbeidene har pågått en stund og vi trenger derfor en snarlig tilbakemelding for å unngå stopp i anlegget.

Ønsker tilbakemelding innen fredag 24.04.2020

Rolf Østefjells