2. Vei og trafikk
  4. Etablering av sykkelfelt i Harald Hårfagres gate

Etablering av sykkelfelt i Harald Hårfagres gate

Om prosjektet

Stavanger kommune skal etablere sykkelfelt i Harald Hårfagres gate. I den forbindelsen må fortaus linjene på den ene siden justeres. Eksisterende gatelysmaster skal på samme tid skiftes ut/flyttes, noe som vil medføre graving av kabelgrøfter mellom noen av lyspunktene. Det skal også fjernes seks trær i forbindelse med arbeidet.

Kartutsnitt over sykkelfelt i Harald Hårfagres gate
Sykkelfelt i Harald Hårfagres gate

Arbeidet starter i uke 35 og vil ha en varighet på seks til åtte uker. Selve arbeidet vil bli utført av Nordbø Maskin A/S.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid.

Er det fjell i grunnen, må vi sprenge eller meisle. Dette vil gi ekstra støy.

Brakker og utstyr blir lagret på anlegget .

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Sigve H. Vatland

anleggsleder, Plan og anlegg