2. Vei og trafikk
  4. Etablering av sykkelkryssing i Hjelmelandsgata

Etablering av sykkelkryssing i Hjelmelandsgata

Tryggere for syklister i Hjelmelandsgata

Stavanger kommune ved Plan og anleggsavdelingen skal etablere sykkelkryssing i Hjelmelandsgata. Dette er under bygging og etableres for å gjøre det tryggere for syklister å krysse mellom Hjelmelandsgata og Niels Abels gate.

Kartutsnitt hvor det skal lages tryggere sykkelkryssing i Hjelmelandsgata
Hjelmelandsgata

Prosjektet startet opp i uke 42 og er planlagt ferdig i løpet av november.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger kan det også bli arbeid på ettermiddag og kveldstid.

I forbindelse med prosjektet kommer vi til å stenge et kjørefelt i Hjelmelandsgata av gangen. Fortauene blir holdt åpne for gående og syklende.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Geir Henningsen, oppsynsmann
E-post: geir.henningsten@​​stavanger.kommune.no