Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Vei og trafikk
  3. Her graver kommunen
  4. Fortau i Kampens gate

Fortau i Kampens gate

Prosjektbeskrivelse

I Kampens gate skal Stavanger kommune lage fortau på den ene siden fra Olaf Paulus' gate og fram til Kampen skole. Hensikten er først og fremst å gjøre gaten tryggere for elever på skoleveien. Når fortau i gaten står ferdig vil det bli plass til færre parkerte biler, men det vil være mer oversiktlig hvor biler kan parkere og hvor det ikke skal stå biler.

Klipp hekkene

Før prosjektet starter er det nødvendig at beboere som er berørt av anlegget klipper hekker og busker helt inn til tomtegrensen der de vokser eller henger ut over veien. Dette er nødvendig for selve anlegget og for fri sikt, spesielt med tanke på barna som bruker gaten som skolevei.

På nettsiden henteavfall.no kan du bestille henting av hageavfall - plantemateriale som egner seg til kompostering. Har du spørsmål angående henteordningene, ta kontakt med innbyggerservice på telefon: 51 50 70 90 eller renovasjonsavdelingen på telefon 51 50 74 96.

Framdrift

Anlegget vil starte opp i uke 39 og skal være ferdig i midten av desember i år. Vi kommer til å informere om framdriften på www.stavanger.kommune.no/kampensgate

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger arbeider vi også på ettermiddag og kveldstid.

Vi vil så langt det er mulig sørge for at beboerne har adkomst til eiendommene. I korte perioder kan du oppleve at du ikke kommer helt frem til boligen med bil. Når vi graver i ditt kvartal og foran din eiendom kan du måtte finne et annet sted å plassere bilen din. Vi gjør ferdig ett kvartal om gangen og regner med å bruke 2-3 uker på hvert kvartal.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Kontaktpersoner

Oppsynsmann, Roy Røsstad
Telefon: 976 02 707
E-post: roy.røsstad@stavangeer.kommune.no

Anleggsleder, Heidi Lindseth
Telefon: 99278887
E-post: heidi.lindseth@stavangeer.kommune.no