2. Vei og trafikk

Gjenåpning av gangpassasje mellom Musègata og Vålandsbakken

kart over anleggsområdet

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune skal gjenåpne gangpassasjen mellom Musègata og Vålandsbakken. Gangpassasjen er ca. 60 m lang.

Byggingen starter opp i begynnelsen av oktober og er planlagt ferdig i desember 2020.  Arbeidet vil bli utført av LHV Tjenester AS, som er et entreprenørfirma lokalisert på Finnøy.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Mesteparten av arbeidet vil bli gjennomført på dagtid, men enkelte dager kan arbeidet strekke seg ut til ettermiddagen og kvelden. Bruk av anleggsmaskiner og lastebiler vil føre til støy og støv. Finner vi fjell under overflaten kan det bli nødvendig med sprenging og meisling, noe som vil føre ekstra støy.

Anleggsområdet vil bli avsperret i anleggsperioden.  Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål knyttet til anleggsarbeidet.

Lars Henrik Vestbø

Daglig leder i LHV tjenester