2. Vei og trafikk
  3. Her graver kommunen
  4. Gravefri fornying av avløpsledninger Kvernevik

Gravefri fornying av avløpsledninger Kvernevik

Stavanger kommune planlegger strømperenovering av dårlige avløpsledninger i deler av følgende områder i Kvernevik:

Område 1: Grågåsveien og Lomviveien

Grågåsveien og Lomviveien

Kvernevik område 1

Område 2: Traneveien, Lomviveien, Heiloveien; Rugdeveien, Tjeidveien og Strandloveien

Kvernevik område 2

Område 3: Havørnbrautene

Kvernevik område 3

Område 3: Havørnbrautene
Kart: Stavanger kommune

Arbeidet omfatter ca. 1740 meter avløpsledninger i ulike dimensjoner. Strømperenovering er en gravefri metode som gjøres ved å trekke inn en strømpeforing i det gamle røret. Føringen får siden herdes før ledningen kan tas i bruk.

Føreløplig anleggsoppstart er satt til høsten 2017. Når det nærmer seg anleggstart, vil de abonnenter som berøres av anlegget varsles.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål knyttet til prosjektet:

Jenny Karlsson, planleder 902 83 237,
jenny.karlsson@stavanger.kommune.no