2. Vei og trafikk

Utbedring av parkeringslomme i Harald Hårfagres gate

bilde over anleggsområdet

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune, Bymiljø og utbygging ved Plan og anleggsavdelingen, skal utbedre parkeringslommen i Harald Håfagres Gate.

Arbeidet består av at grøntområdet skal bygges litt opp og ny kantstein.

Gravearbeidet vil foregå i parkeringslommen.

Arbeidet starter opp i september og vil vare ca. 4 uker.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger arbeider vi også på ettermiddag og kveldstid.

Vi vil så langt det er mulig sørge for at beboerne/næringsliv har adkomst til eiendommene, men i perioder vil lastebil/maskiner ta litt av veibanen. Det vil ikke bli mulighet å parkere i parkeringslommen når arbeidet foregår.

Brakker og utstyr blir lagret i nærheten av anlegget.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller synspunkter knyttet til anleggsarbeidet.

Roy Røsstad

oppsynsmann