2. Vei og trafikk
  4. Utskifting av eksisterende pumpestasjon i Mor Åses vei

Utskifting av eksisterende pumpestasjon i Mor Åses vei

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune ved Plan og anleggsavdelingen skal skifte ut eksisterende pumpestasjon i Mor Åses vei. Eksisterende pumpestasjon fjernes og ny skal etableres på angitt plass i Mor Åses vei. Vann– og avløpsledninger i umiddelbar nærhet til pumpestasjon blir sanert. Det skal byttes ut stikkledninger for et hus og det skal settes ned samle kum i overgangen mellom kommunalt  og privat del av stikkledningen.

Arbeidet starter august 2018 og er ferdigstilt januar 2019

Kartutsnitt av utskifting av eksisterende pumpestasjon i Mor Åses vei, jpg
Utskifting av eksisterende pumpestasjon i Mor Åses vei

Vannforsyning i anleggsperioden

Husstander som er knyttet til vannledningen som skal skiftes ut, vil få midlertidig vannforsyning i anleggsperioden. Det betyr at vi legger en vannledning oppå bakken som vi kobler til inne i boligen. En rørlegger tar kontakt med dere som dette gjelder for å få tilgang til boligen.

La vannet renne litt i en vannkran i boligen dersom det er muligheter for frost ute.

Det kan bli nødvendig å stenge av vannet i korte perioder under anleggsarbeidet.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger arbeider vi også på ettermiddag og kveldstid.

Er det fjell i grunnen, må vi sprenge eller meisle. Dette vil gi ekstra støy.

Vi vil så langt det er mulig sørge for at beboerne har adkomst til eiendommene, men i perioder blir det ikke mulig å kjøre med bil til boligene.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

Lars Kramper

byggeleder, Stavanger kommune