2. Vei og trafikk
  3. Her graver kommunen
  4. Utvide veikurve ved nordre landkar ved Skadesundbrua

Utvide veikurve ved nordre landkar ved Skadesundbrua

foto av anleggsområdet

Prosjektbeskrivelse

Stavanger kommune skal utvide veikurve ved nordre landkar ved Skadesundbrua.
Skadesundbrua forbinder Bjørnøy og Roaldsøy i Stavanger kommune. Norde landkar ligger på øya Bjørnøy. Skadesundbrua ble bygget på 70-tallet. Nordre landkar ble bygget på 90-tallet ifm. bygging av utkraget fortau.

Prosjektet har oppstart i august og vil ferdigstilles desember 2020.

Trafikk, støy og støv i anleggsperioden

Under arbeidet vil anleggsmaskiner og lastebiler føre til støy og støv, spesielt på dagtid. Noen ganger arbeider vi også på ettermiddag og kveldstid.

Er det fjell i grunnen, må vi sprenge eller meisle. Dette vil gi ekstra støy.

Alle boliger vil ha adkomst hele anleggsperioden. Og vi vil ikke stenge trafikken over Skadesundbrua.

Takk for at dere er forsiktige og viser hensyn når dere må ferdes i anleggsområdet! Vi vil gjøre det vi kan for å være til så lite bry som mulig.

bilde av anleggsområdet

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller synspunkter knyttet til anleggsarbeidet.

Egil Skjeie, Stangeland maskin AS

Driftsleder