1. KlimaStavanger
  3. Dette er Græla grønne greier
Hanne, Marte og Live i Græla grønne greier

Dette er Græla grønne greier

Græla grønne greier er et innovasjonsprosjekt der unge skal kommunisere med unge.

Oppdatert : 29.04.2022

Å være klima- og miljøvennlig kan være græla enkelt

Vi i Græla grønne greier skal vise hvor enkelt det faktisk er å være klima- og miljøvennlig. Ved å lage innhold på sosiale medier kommer vi til å dele gode tips til hvordan det å være miljøvennlig både er bra for deg, og bra for miljøet.

Dette er menneskene bak Græla grønne greier

Hanne Qvindesland

20 år

Hanne har vokst opp på Tasta og har kommet hjem til Stavanger fra Berlin der hun tok exfil, exfac og moderne idéhistorie. Hanne er en dreven bruker av sosiale medier, og ønsker å bruke denne plattformen til å inspirere unge til å flere klima- og miljøvennlige valg.

Marte Weberg Skipnes

21 år

Har også vokst opp på Tasta, og studerer for tiden Sosiologi på UIS. Marte har vært opptatt av bærekraft lenge, og har allerede hatt flere frivillige verv i ulike klima- og miljøorganisasjoner.

Live Lode

19 år

Live er fra Våland, og går på Vågen VGS i tredje klasse i medie og kommunikasjon. Tross sin unge alder har Live allerede skaffet seg mye erfaring innen kommunikasjon, blant annet gjennom å jobbe i en ungdomsbedrift som jobber på oppdrag for flere store bedrifter og samfunnsaktører i Rogaland.

Ta kontakt med oss på sosiale medier

@gggreier på TikTok og Instagram: