Utleietallerken med druer og jordbær

Her kan du leie servise til arrangementet ditt

Skal du arrangere skoleavslutning, piknik i fjæra eller et privat selskap? Nå er det enkelt å leie holdbart servise som kan brukes hundrevis av ganger. Og kanskje best av alt: vi tar oppvasken for deg!

Oppdatert : 26.06.2024
Kort fortalt:
  • Stavanger kommune leier ut middagsservise til private arrangement og selskap.
  • Du bestiller, henter og leverer serviset, men vi tar oppvasken.
  • Målet vårt er å redusere bruken av engangsservise og -emballasje i Stavanger.

Serviset er av kraftig plastmateriale og kan brukes både inne og ute. Bestikket er av rustfritt stål. Du betaler to kroner per servisedel og én krone for hvert bestikk.

Dette kan du leie:

Du kan leie servise til totalt 1000 personer. Leieprisen er 2 kroner per servisedel, og 1 krone per bestikkdel. Om noe blir ødelagt, eller mangler når serviset blir levert, må du dekke kostnaden for det det koster oss å kjøpe ny del. Du betaler etter arrangementet.

Her bestiller du serviset:

Takk for bestillingen!

Frakt:
Betalingsmåte

 

Flergangsservise utendørs
Flergangsserviset kan brukes både ute og inne.

Verdt å vite:

Henting og levering:

Du kan enten få alt serviset levert og hentet på ønsket leveringsadresse. Det koster 600 kroner. Eller så kan du hente og levere serviset selv på arbeidstreningssenteret til Stavanger kommune:

  • Mandag til fredag 08.00–15.00
  • Tastagaten 30–32, 4007 Stavanger
  • Telefon: 458 74 231

Du kan beholde det leide serviset i 3–5 dager. Trenger du lengre leietid må du kontakte og avtale dette på telefon 458 74 231.

Før levering:

Alt utstyr skal skylles av, telles opp og plasseres tilbake i transportemballasjen.Kopper, krus og drikkebegere skal tømmes og skylles etter bruk, og settes tilbake i sine respektive esker. Vi tar oppvasken – den er inkludert i prisen.

Betaling

Du velger selv om du ønsker å betale via Vipps eller faktura. Vi sender deg et betalingskrav med 14 dagers forfall etter at serviset er levert tilbake. Hvis noen av delene er ødelagt eller mangler blir du belastet for det vi må erstatte.

Alle produktene som du leier vil bli beskrevet i fakturaen – der kan det også hentes ut nøyaktige tekniske data, samt gjenkjøpspris, om ønskelig.

Hvorfor leier kommunen ut servise?

I dag er en stor andel av søppelet vi kaster engangskopper, take away- og matemballasje. Derfor ønsker vi å få ned bruken av engangsprodukter.

Med dette serviset kan du dekke på bordet med god samvittighet. I tillegg til at serviset er vennlig på miljø, klima og lommeboka di, bidrar du til å støtte personer som er i arbeidstrening. 

Kontaktinformasjon

Iselinn Sirevaag

Iselinn Sirevaag

Leder av arbeidstreningssenteret

Telefon:
51 91 28 03
E-post:
iselinn.sirevaag@stavanger.kommune.no

Gabriele Brennhaugen

Rådgiver, klima og miljø

Telefon:
51 50 74 37
E-post:
gabr@stavanger.kommune.no