Hal i og dra

Generasjonslekene 2022

10. september 2022 - 10.00
Bli med når Stavangers frivilligsentraler inviterer til aktivitetsdag utenfor Oljemuseet i sentrum. Her er det duket for lek og moro for alle, uansett alder!
Publisert : 12.01.2024
Av : Jon Ree Holmøy

Program for dagen

Generasjonslekene er en aktivitetsrunde med ti aktiviteter. Disse er i hovedsak fysiske, med ulike former for enkle ballspill, treningsformer og idretter, men kan også inkludere aktiviteter som sjakk og quiz. Det viktigste er at dette er noe for alle, uansett hvilken fysisk form du er i. Lagene skal ha minimum to generasjoner med, de trenger ikke å være i familie. Vi håper å se DEG der, det er bare å møte opp!

10.00 - 12.00: åpning og løpende registrering av lag. Aktivitetene behøver ikke gjennomføres i en bestemt rekkefølge, åtte av ti aktiviteter gir premie og diplom!

13.00 - 15.00: konsert utenfor Oljemuseet med kjente lokale artister og en stor overraskelse!

Fakta om Generasjonslekene

Arrangementet avholdes i byer og større og mindre tettsteder verden over, og bidrar også til at det knyttes kontakt blant arrangører på tvers av landegrenser. Stavanger er én av 18 norske kommuner som etter en søknadsrunde er valgt ut til å arrangere Generasjonslekene i 2022. Vi samarbeider med Senteret for et aldersvennlig Norge, Rogaland Fylkeskommune og Idrettsrådet i Stavanger.

Det er den ideelle stiftelsen «Generation Games» som står bak konseptet. Generasjonslekene er først og fremst lek og moro på tvers av generasjoner. Det er folkehelse, nærmiljø og frivillighet. Det er en mulighet til å skape entusiasme og samhørighet og har vist seg å være vellykket mange steder i verden.

Kontaktinformasjon

Jon Ree Holmøy

Mobil:
940 14 523
E-post:
jon.ree.holmoy@stavanger.kommune.no