1. Stavanger Business Region
  2. Kom for bli for

I Stavanger finner du jobb. Og utrolig mye mer.

I Stavanger finner du massevis av spennende jobber, mange av dem knyttet til arbeidet for et grønnere Norge. Det er her det skjer!

Men Stavanger byr på mer enn jobb. Mye, mye mer. Naturen rundt oss er som et Norge i miniatyr, med fjorder, fjell, strender, skoger og lyngheier. Kulturlivet bobler av kreativitet og opplevelser, kveldene på byen blir fort uforglemmelige og boligmarkedet er like mangfoldig som ferskvaredisken i butikkene.

Vil du møte noen som allerede har kommet for jobben og blitt for alt regionen har å by på, kan du finne dem her.

Se, lytt og kjenn etter om ikke Stavanger er regionen for deg også!

Kvinne på Rennesøyhodnet
Stavanger Business Region
Stavanger Business Region

Alt er så nært

Mens det de fleste steder i landet tar timevis å komme til plassen som har det du vil oppleve, er avstandene i Stavanger-regionen forbløffende korte. Alle scenene i filmen er tatt opp på steder som ligger innen en times kjøretur unna bykjernen (se nålene på kartet). I tillegg er det mye, mye annet som venter på deg!

Hva slags jobber får jeg i Stavanger?

Sous-chef eller sivilingeniør? Barista eller butikksjef? Logistikktekniker eller lærer? Eller noe helt nytt som ingen har vært før? Stavanger har mange jobbmuligheter både innenfor energibransjen, servicebransjen og mange andre bransjer - i tillegg til et svært godt økosystem for gründere. Ledige stillinger i regionen finner du her. 

Hvor kan jeg bo i Stavanger-regionen?

Bademuligheter eller urban stemning? Eller kanskje begge deler? Her finner du boliger til salgs i Stavanger-regionen. Heller leie? Her finner du ledige boliger til leie i regionen.


Kom for jobben, bli for livet

Morgenbad til frokost og topptur til kvelds? I Stavanger-regionen har du alle muligheter for et liv rikt på opplevelser.

Heile byen sveve

Likte du sangen i filmen?

Artisten Marie Kryger har skrevet og framfører sangen «Heile byen sveve», og forloveden Jon Roaldsnes er produsent. – Visepreget scandipop, sier Marie da vi spør hvordan hun vil beskrive musikken sin.

"Heile byen sveve" ble skrevet i 2022 som en hyllest til Pride. – Men da Jon fridde til meg i sommer, var det som om sangen fikk en helt ny betydning. Så å lage en akustisk versjon føltes veldig riktig. Mykere, mer romantisk, sier Marie og legger til:  – Jeg synes det er kjempestas å ha min musikk oppå bildene av den vakre regionen vår!

Marie og Jon møttes på musikklinja som 16-åringer. De har videre studert musikkproduksjon i Oslo og Trondheim, men er begge glad for at de nå bor hjemme. – Vi kommer til å bli her i distriktet. Nå som vi har bygget vårt eget studio er det ingen grunn til å flytte, og drømmen er å få det til fra hjemmebane.

Til daglig jobber Marie hos Seland Optikk i Sandnes, samtidig som hun studerer til å bli optotekniker. – Jeg ønsker selvsagt å kunne leve av musikken, men vil beholde jobben, holde fast i det hverdagslige, sier hun.

Etter sju singler er Marie Kryger nå i gang med et album, og hun håper på release til våren. – Jeg har lyst til å spille masse live framover, og ja, selvsagt: fylle store scener!

(Foto: Guro Sommer Værland)

Artist Marie Kryger

Artist Marie Kryger

Hva skjer i Stavanger? 👀

Vil du vite mer om hvordan det er å bo i Stavanger-regionen? Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Kontaktinformasjon

E-post:
hei@stavangerbusinessregion.com