1. Stavanger2025
  2. Nyheter

Nyheter

Mitt Stavanger!
Den nye byhistoriske utstillingen «Mitt Stavanger» forteller Stavangers 900 år lange historie, fra 1125 og fram til vår tid – og peker kanskje litt inn i framtiden også?
Bli med på Gladmat-løyper i Pedersgata!
Opplev byens kjekkeste og kuleste foodies – Mari Hult og Olav Larsen! Årets Gladmatløyper blir deres beste mattips langs byens unike matgate – Pedersgata.
Sparebanken Vest: Jubileet er en arena for å tenke nytt
– Stavanger er en olding som alltid har klart å fornye seg. Det liker vi å tenke at 200-åringen Sparebanken Vest gjør også, og med jubileet skal vi sammen virkelig sette Stavanger på kartet som en drivkraft for innovasjon, sier Njål Skår, regionsdirektør i Sparebanken Vest.
Prosjektideer blir del av 900-årsjubileet
Med øyhopping på uoppdagete perler, 52 flunka nye helgeturer, skulpturer i såpe inspirert av utskjæringer i domkirken og forestillinger på Ullandhaugtårnet er Stavanger 2025s jubileumsprogram spikret.
Konkurranse: Lag offisielle jubileumsprodukter til Stavanger 2025
Lager din bedrift produkter med lokale råvarer eller med en link til Stavangers historie? Kanskje dere kan by på noe nytt og unikt som passer til den store jubileumsfeiringen?
Kom til Bjergstedfest!
Bjergstedfest lørdag 25. mai 2024 er opptakten til den store fire dagers byfesten hvor Stavanger 2025 feirer 900-års jubileum.
I stim etter Åsild
– Når jeg teller til tre så roper vi alle på Åsild, sier Bård Bjørknes til 2. klassingene på Nylund skole. En- to- tre: Ååååsild!
Klin kokos parykkmakere og prostituerte i Søragadå
Stavangeroratoriet er en kunstnerisk storsatsning med tekstforfatter Tore Renberg, komponist Anders Brunvær Hauge og prosjektleder Gaute Aadnesen.
Nye ideer får jubileumsstøtte
Stavanger 2025 har for siste gang lyst ut tilskudd for ideer om arrangementer eller prosjekter til 900-årsfeiringen. Nå er støtten vedtatt, og seks nye ideer skal utvikles.
Fortell din Stavanger-historie!
Kulturkompaniet er på jakt etter din historie om Stavanger, og inviterer til drøs på jubileumsbenken.
Side 1 av 9
Eldre artikler