1. Stavanger Business Region
  2. Nyheter
  3. 11 selskaper i mål med gründerprogram
Itsa Growth grunderprogram scene

11 selskaper i mål med gründerprogram

Torsdag 23. februar fikk 11 selskaper presentert resultatene av deltakelsen i ITSA Growth – et vekstprogram for nystartede bedrifter i Stavanger.
Publisert : 28.02.2023

Gjennom fire måneder har de 11 selskapene forbedret sin vekststrategi under kyndig ledelse av innovasjonsselskapet Validé. Gjennom akseleratorprogrammet ITSA bistår Validé selskapene med å utvikle kompetanse, nettverk og ferdigheter til å hente kapital til videre vekst.  

Under ITSA Growth-programmet har blant annet selskapene møtt de andre deltakerne gjennom sju todagerssamlinger. Nå fikk de anledning til å presentere resultatene for hverandre, for et intervjupanel på fire personer og for øvrige deltakere i salen som en avslutning på programmet.  

- Stavanger kommune jobber aktivt for at Stavanger-regionen skal være det beste stedet å starte og vokse som bedrift. Vi har støttet ITSA Growth gjennom mange år fordi at vi ser at dette programmet hjelper selskaper å nå deres vekstambisjoner, og programmet har også gode resultater å vise til, sier næringssjef Anne Woie i Stavanger kommune.  

ITSA Growth er utviklet av innovasjonsselskapet Validé i samarbeid med partnere fra industri, finans og akademia. Stavanger kommune har støttet ITSA-programmet økonomisk gjennom flere år.  

Validé har så langt gjennomført fire runder med ITSA Growth-programmet. En ny runde for nystartede selskaper begynner i oktober 2023. Interessert? Ta kontakt med Validé her.

Relevante artikler