1. Stavanger Business Region
  2. Nyheter
  3. Energihovedstaden deltar på Arendalsuka
BIlde av båten Rygerelektra

Energihovedstaden deltar på Arendalsuka

Den elektriske hurtigbåten Rygerelektra er igjen arena for Energihovedstaden under Arendalsuka 14. til 18. august. Om bord blir det et tett program med debatter om en rekke tema knyttet til Energihovedstaden og Stavanger-regionen.
Publisert : 06.07.2023
Av : Næringsavdelingen

Energihovedstaden på Arendalsuka skal vise fram Stavanger-regionen som en attraktiv region med mange muligheter og et framtidsrettet næringsliv.  

– Vi er på Arendalsuka som et ledd i arbeidet med å trekke næringsliv, arbeidstakere, kompetanse og kapital til regionen vår. Her får vi blant annet vist fram våre sterke miljøer innenfor energi og teknologi, og vist regionens evne til å utvikle nye, konkurransedyktige næringer basert på eksisterende kompetanse, sier næringssjef Anne Woie i Stavanger kommune. 

Energihovedstaden brukte Rygerelektra som samlingspunkt for første gang under Arendalsuka i 2022. De positive erfaringene med å skape en felles arena for å gi regionen synlighet og mulighet til å presentere eget næringsliv ga mersmak.  

Programmet om bord er allerede fulltegnet med arrangementer, dette viser at vi har etablert en populær arena for næringslivet og kommunene i regionen vår, sier Woie. 

Energihovedstaden på Arendalsuka er et samarbeid mellom kommunene og Næringsforeningen i Stavanger-regionen. 

Stavanger kommune har også et eget Stavanger-telt sammen med Universitetet i Stavanger på bryggekanten nær Rygerelektra. 

Les mer om Stavanger-regionen som Energihovedstad her.

Kontaktinformasjon

Anne Woie

Anne Woie

næringssjef

Mobil:
995 12 623
Telefon:
51 50 73 48
E-post:
anne.woie@stavanger.kommune.no
Knud Helge Robberstad

Knud Helge Robberstad

prosjektleder for The Tall Ships Races Stavanger 2026

Mobil:
908 26 983
Telefon:
51 50 77 58
E-post:
knud.helge.robberstad@stavanger.kommune.no

Relevante artikler