PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Barnehage og skule
  3. Familiegruppen

Familiegruppen: Foreldrestøtte og veiledning

kort fortalt

  • I Familiegruppen gir vi støtte og veiledning til deg som har barn opp til tre år.
  • Familiegruppen er et tidsbegrenset tilbud der du får bestemte dager du møter sammen med barnet ditt.

Familiegruppen (også kjent som Familiegruppen Humlene) er et tilbud til småbarnsfamilier, der foreldrene ønsker støtte og veiledning.

Er familiegruppen noe for meg?

Det kan være mange årsaker til at familiegruppe kanskje er noe for nettopp deg. Kanskje du synes det er vanskelig å få til gode rutiner med mat og søvn? Synes du at hverdagen kan være utfordrende? Er du sliten og trenger noen å rådføre deg med? Kanskje føler du deg nedstemt etter fødselen? Opplever du at du ikke er så lykkelig som du hadde trodd på forhånd? Da kan det være at familiegruppen er et tilbud du kan ha nytte av.

I familiegruppen jobber veiledere med å styrke og bevisstgjøre foreldre i rollen som omsorgsgivere for barna sine. Vi legger vekt på det positive du gjør sammen med barnet ditt, og hva du kan gjøre for at samspillet mellom dere skal være bra. Du vil møte andre småbarnsforeldre i gruppen der dere kan dele erfaringer med hverandre.

Dere deltar i en fast gruppe fra kl. 09.30-14.00. Vi har en mandag- og tirsdagsgruppe og en onsdag- og torsdagsgruppe. Veiledere fra familiegruppen er også til stede i de fleste åpne barnehagene.

Kontakt oss og søk

Har du spørsmål kan du kontakte virksomhetsleder ved Barne- og familiesenteret: Ingvild Rønneberg Hidle, tlf. 51 50 79 09/ 477 999 58. Mail ingvild.ronneberg.hidle@​stavanger.kommune.no

Helsestasjonen kan også være behjelpelig med å ta kontakt. De kan hjelpe deg med å fylle ut søknadsskjema, eller du kan fylle ut selv. Skjemaet finner du på denne siden

Søknaden din om plass i gruppen blir behandlet anonymt i et tverrfaglig koordineringsteam som består av ansatte i familiegruppen og representanter fra helsestasjon, barnevernstjenesten og fagavdelingen for barn og unge.

Kontaktinformasjon

ingvild rønneberg hidle

Ingvild Rønneberg Hidle

Virksomhetsleder for Barne- og familiesenteret

Mobil:
477 99 958
Telefon:
51 50 79 09
E-post:
ingvild.ronneberg.hidle@stavanger.kommune.no