PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Elev smittet på Tastarustå skole

Fem elever smittet ved Tastarustå skole

Fem elever i to forskjellige tiendeklasser ved Tastarustå skole har nå fått påvist smitte av covid-19. Totalt 74 nærkontakter er satt i karantene.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Mandag 16. november kom beskjeden om at en femte elev fra tiende trinn på Tastarustå skole er smittet. Elevene fra de to klassene er satt i karantene, det samme er 16 nærkontakter utenom klassene. I samarbeid med smittevernkontoret arbeides det nå med å definere ytterligere nærkontakter som skal i karantene.

- Alle i karantene skal teste seg. Andre elever som får symptomer oppfordres også til å teste seg, sier rektor Heidi T. Høiland Arnesen.

Alle de fire klassene på trinnet, totalt 118 elever, har hatt hjemmeskole siden torsdag 12. november. De fortsetter med dette til 20. november.

- Dette gjør vi for å begrense kontakten mellom elevene. Det er særlig viktig at den enkelte begrenser antall nærkontakter i denne perioden, også på fritiden. Vi har sett at kontakt på fritiden har sammenheng med at et økt antall elever nå er i karantene, sier Høiland Arnesen.

Kontakt medier:
Rektor Heidi T. Høiland Arnesen, 922 50 782
Skolesjef Jørn Pedersen, 468 51 272.